Tarjoamme henkilösuojausta asiakkaille maailmanlaajuisesti. Toimintasuunnitelmamme ja kokeneiden ammattilaisten avulla varmistetaan, että asiakkaamme ovat turvassa, tyytyväisinä ja tuottavina.

  • Sertifioidut henkivartijat
  • Entisiä sotilaita ja viranomaisia
  • Muuntautumiskykyisiä asiantuntijoita

Henkilösuojauspalvelumme lieventävät yksilöiden kohonneet ja muuttuvat henkilökohtaiset riskit, jotka johtuvat niiden näkyvyydestä, rikkaudesta, työtehtävästä, maineesta, matkakohteista tai muista tekijöistä. Johtavien ihmisten ja heidän perheidensä mielenrauhan lisäksi hallitukset usein toimeenpanevat suojeluohjelmia pitääkseen huolta toimitusjohtajasta ja muista yritysjohtajista sekä suojatakseen osakkeenomistajien etuja.

ProIntel tarjoaa henkilösuojausohjelmia, jotka sisältävät henkilön koskemattomuuden ja omaisuuden suojaamisen, turvallisen matkustuslogistiikan sekä muita asianmukaisia turvallisuuspalveluita, joilla varmistetaan päämiehen hyvinvointi missä ja milloin vain.

Käytämme vain henkisesti älykkäitä ammattilaisia, jotka tietävät, milloin olla näkyvillä ja milloin pysyä taka-alalla sulauten ympäristöön. Agentit ovat myös tarkkaan valittuja sekä hyvin koulutettuja lukuisissa taktisissa ja vaativissa taidoissa, kuten suojaus-, ensiapu- ja tiedustelutoiminnoissa.

STRATEGIAMME

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä pyyntö sinulle sopivaan aikaan ja konsulttimme ovat yhteydessä.

Osoite

ProIntel Oy Itälahdenkatu 1, 00210 Helsinki, Finland

Sosiaalinen media

LÄHETÄ VIESTI